Doosletter reclame installerenBestel uw doosletters in de gewenste uitvoering, maat en lettertype. De letters worden door ons in productie genomen in Nederland of Duitsland. Het onderscheid in doosletters zit voornamelijk in de manier van verlichten. Zie hieronder de 7 verschillende modellen. Deze modellen zijn uitgebeeld en nader beschreven in de 7 producten die hierboven in het productoverzicht staan weergegeven. Door de afbeeldingen wordt het verschil van de letters nog duidelijker.

  • Doosletter OAA – Onverlichte doosletter
  • Doosletter OBA – Neon bovenop
  • Doosletter OBB – Licht achterkant
  • Doosletter ODC – Randje op de zijkant verlicht
  • Doosletter OCB – Met rand, voorkant
  • Doosletter ODD – Strak, zonder rand
  • Doosletter OCC – Alle kanten lichtuitstraling

Na uw keuze voor een specifiek model doosletter kunt u u het gewenste lettertype en de gewenste maten per telefoon, mail of offerte formulier aan ons doorgeven. Zo kunnen we een u een scherpe offerte aanbieden.

Populaire doosletters per toepassing

De meest gekozen doosletter is de doosletter met de in RAL kleur gespoten omranding en aan de voorzijde lichtuitstraling. Hierbij heeft de aluminium omranding veelal de kleur van uw logo / huisstijl. De voorkant is hierbij tevens uitgevoerd in dezelfde kleur acrylaat of in een afwijkende kleur naar keuze (of wit).

Het acrylaat hebben we in een groot aantal standaard kleuren. Zodoende kunnen we de acrylaat voorzijde uitfrezen in de vorm van uw letters / logo. Mocht uw logo of tekst nu een afwijkende kleur hebben dan het standaard assortiment aan gekleurd acrylaat dan is het ook mogelijk om het acrylaat te bestickeren met folie in de kleur van uw logo.

Naast deze meest gebruikte versie van de doosletterreclame is het mogelijk om de letter zonder verlichting, met backlight verlichting of bijvoorbeeld met neon bovenop de letter te bestellen. Neem vrijblijvend contact op door middel van het onderstaande knop voor uw aanvraag of neem telefonisch contact op met één van onze adviseurs.

Neem contact op voor vrijblijvend advies en/of een offerte op maat

De gegeven prijzen voor de doosletters zijn indicatief. Stuur uw ontwerp, logo of tekst naar ons per mail met daarbij de gewenste hoogte, lettertype en kleur. Op basis hiervan sturen we u een offerte op maat. Voor direct advies kunt u ook direct met ons bellen.

 

Vraag offerte aan