Gevelletters, reclame letterGevelletters zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. In het bovenstaande aanbod vind je doosletters, neonletters en freesletters.

Met doorklikken op de specifieke gevelletters wordt u al snel duidelijk wat de verschillen zijn tussen de verschillende typen letters. Verlichting aan de achterkant, aan de voorkant, aan de voor- en achterkant, e.a.

Gevelbelettering is verkrijgbaar in het lettertype van uw bedrijfsnaam of tekst. Laat u online informeren over de verschillende uitvoeringen en vraag zo concreet mogelijk een offerte aan.

Onverlichte of verlichte gevelletters

Gevelletters met of zonder verlichting bestellen. Met verlichting maakt uiteraard de meeste indruk in de avonduren. Er is echter een type verschil, en daarmee een prijsverschil, tussen verlichte en onverlichte letters voor op de gevel. De prijs voor onverlichte letters is soms wel 10 keer zo voordelig als de gevelletters met verlichting.

Onverlichte gevelletters bevatten bijvoorbeeld de acrylaat letters of de letters van dibond. Deze letters zijn circa 0,5 cm diep en kunnen direct tegen de gevel bevestigd worden of met behulp van afstandhouders gemonteerd worden.

Een optie om gevelletters die niet standaard zijn uitgevoerd met verlichting toch op te laten vallen in de donkere uren is een wandverlichting die de letters subtiel en stijlvol verlicht.

Neem contact op

Vraag één van onze medewerkers voor de mogelijkheden en de prijs verschillen!

 

Vraag offerte aan