RVS letters gevelreclameRoestVrij Staal letters, oftewel RVS letters, kent meer variatie mogelijkheden dan je in de eerste instantie zou denken. De rvs letter is er in de onderstaande opties:

  • RVS zilver geslepen
  • RVS met luxe, gelaserde afwerking
  • RVS met spiegelende voorzijde
  • RVS met LED verlichting (backlight)

Om het verschil van de hierboven genoemde opties weer te geven kunt u het beste contact met ons opnemen. We laten u graag de mogelijkheden, aangevuld met projectvoorbeelden, zien van de letters.

Zo is de gelaserde letter verkrijgbaar in het zilver, goud, of koper. Hierbij heb je de mogelijkheid om voor de geslepen of de gespiegelde voorzijde te kiezen.

Montage van RVS letters

RVS letters worden als platte letter uitgevoerd of compleet met gesoldeerde moer aan de achterzijde. Met de bijbehorende wandbevestiging kunt u hiermee de signletters eenvoudig op de gevel en muur vastmaken. Met de gesoldeerde moer aan de achterzijde is het mogelijk om de letters op een (kleine) afstand van de wand te monteren.

De maat van de moer wordt bepaald op basis van de grootte en de dikte van de letters. Wanneer u zelf voorkeur heeft voor M4, M6 of M8 moeren dan kunt u dit aangeven.

Neem contact op voor vrijblijvend advies en/of een offerte op maat

De gegeven prijs is indicatief. Stuur uw ontwerp, logo of tekst naar ons per mail met daarbij de gewenste hoogte, lettertype en kleur. Op basis hiervan sturen we u een offerte op maat. Voor direct advies kunt u ook direct met ons bellen.

 

Vraag offerte aan