LED scherm in winkelcentrumLED schermen met een unieke kwaliteit voor uw toepassing. Bij LED schermen is de positionering van het scherm de belangrijkste vraag. Een LED scherm die 12 verdiepingen hoog langs de snelweg komt te hangen heeft met een stuk minder pixels per oppervlakte de gewenste kwaliteit dan een scherm dat op de eerste etage komt te hangen.

De pixelwaarde is bepalend voor kwaliteit van het LED scherm. De pixelwaarde bepaalt ook de kwaliteit van zicht vanuit verschillende hoeken. Hoe meer pixels een scherm heeft hoe beter deze vanuit verschillende hoeken zichtbaar is.

Opbouw van het LED scherm

De opbouw van het LED scherm bestaat uit een grote hoeveelheid kleine leds. Dit zij n de bij de meeste mensen bekende ledjes die reeds jarenlang op de markt zijn en bekend zijn doordat ze al lange tijd in allerlei apparatuur zijn ingebouwd.

Door de kwaliteitsverbetering hiervan zorgen deze relatief eenvoudige lampjes er voor dat je bij een hoge dichtheid en de juiste aansturing schitterende grootformaat LED screens kan creëren.

Neem contact met ons op

Voor een toelichting van de mogelijkheden van de LED schermen en/of een prijsindicatie kunt u hieronder uw contactgegevens invullen. Wij nemen contact met u op voor eer informatie.

Vraag offerte aan