LED lichtbak gespoten in RAL kleurMaatwerk lichtbak bestellen kan eenvoudig online. In het overzicht kun u selectie maken uit lichtbakken met rechte hoeken, ronde, ovale en dia-lichtbakken. De collectie recht hoekige, ronde en ovale lichtbakken wordt voornamelijk buiten op de gevel gebruikt. Dia-lichtbakken worden binnen toegepast.

De aangeboden lichtbakken worden uitgevoerd met LED verlichting. In plaats van TL verlichting worden de bakken uitgevoerd met LED modules. Steeds meer lichtbakken verzorgen we van deze energiezuinige verlichting. De besparingen kunnen hierbij oplopen tot wel 80%. Gezien het hoge aantal TL’s in een lichtbak levert dit al snel een hoge besparing op.

Ook bestaande lichtbakken bouwen we om naar LED verlichting. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Lichtbak in RAL kleur, eigen ontwerp, belettering & installatie

In veel gevallen kan de lichtbak met het juiste formaat direct online besteld worden, mocht uw maat er toch niet bij staan vraag dan een offerte op maat. Standaard worden de lichtbakken uitgevoerd met de zilvergrijze, geanodiseerd aluminium omlijsting. Wilt u de omlijsting in uw eigen RAL kleur laten spuiten dan kunt u dit in uw offerte-aanvraag aangeven. Tegen een kleine meerprijs wordt de bak geleverd in uw huisstijl kleuren.

Belettering en installatie van lichtbakken doen we ook. U kunt de lichtbak dus ook direct compleet met uw belettering bestellen en mogelijk ook op laten hangen door onze monteurs.

De lichtbakken zijn inclusief verlichting en hebben een aluminium hangprofiel (zie foto). De fontplaat is 3/4 mm dik en heeft een opaal witte kleur (standaard). U kunt de fontplaat ook in een kleur naar keuze bestellen. Ook kunt u de gewenste lichtbak inclusief schemerschakelaar bestellen.

Neem contact op voor vrijblijvend advies en/of een offerte op maat

Direct de opties per mail of telefoon ontvangen. Stel hieronder uw (aan-)vraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail contact met u op.

 

Vraag offerte aan