Neonreclame, neonletters, horeca en cafeNeonletters zijn veelal hetzelfde als doosletters. Bij beide typen letters zit de verlichting aan de binnenkant. Het maakt vaak geen verschil of er neon of LED verlichting in de letters zit. Wilt u zichtbare neon met de sfeervolle uitstraling van neonletters?

Bij de neonletter NL001 zit de neonverlichting bovenop. De neon staaf is in verschillende kleuren bestelbaar. Als u de neon niet zichtbaar wilt hebben op uw gevelletters dan is het interessant qua prijs en energieverbruik om ‘standaard’ doosletters te overwegen. Deze zijn uitgevoerd met LED verlichting en hebben zodoende minder energieverbruik. Qua lichthoeveelheid en kleur is er een minimaal verschil.

De klassieke neonletters met afbeeldingen van vrouwen, auto’s of iets anders waar uw bedrijf zich mee bezighoudt zijn op maat per mail te bestellen. Heeft u een figuur wat u in neon wilt of een specifieke afbeelding. Zorg dat we elkaar goed begrijpen en stuur een afbeelding van wat u in neon figuratie wilt.

 

Vraag offerte aan