Dakconstructie lichtreclame, doosletters

Dakconstructie reclameletters Erfgooiers

Reclame op het (platte) dak plaatsen? Voor zowel lichtbakken als reclame- / doosletters maken wij dakconstructies op maat.

Geregeld komt het voor dat het platte dak de beste uitkomst bied voor de gevelreclame. Dit komt voor bij zowel kleinere horeca gelegenheden met een platte luifel aan de voorzijde als hoge gebouwen waarbij je op het platte dak de beste mogelijkheid voor de bevestiging hebt inclusief de meest aantrekkelijke zichtbaarheid van één of meerdere uitvalswegen.

Gelaste dakconstructie

 

De dakconstructie bestaat voornamelijk uit (gelast) aluminium. In veel gevallen kunnen we de constructie in delen vervoeren en op locatie eenvoudig in elkaar monteren. De constructies wordt in veel gevallen op dakleer geplaatst. Hierbij komen er tegels of stukjes dakleer tussen de constructie en het dak.

De constructie compleet met letters wordt verzwaard met tegels, bielzen of mogelijk andere verzwaringsmiddelen. Vooral in het geval van de letterreclames hoeven we bijna geen extra maatregelen te nemen om dit gewicht te kunnen verantwoorden. Doordat de gemiddelde reclame met doosletters weinig wind vangt hoeft de constructie ook niet tot het extreme aan toe verzwaard te worden.

Neem contact op

Vul hier uw gegevens in om de constructie met doosletters (of zonder) aan te vragen voor een complete prijs.

Vraag offerte aan