Freesletters

Acrylaat letters

Hoogglans of mat? Acrylaat letters zijn ideaal voor binnen- en buiten reclame letters.

RVS letters

Zilver, goud of geslepen RVS. Gefreesde RVS letters met veel variaties.

Dibond letters

Prijsgunstige reclameletters van dibond. Ideaal voor uw (grote) gevelreclame.

PVC schuimletters

Goedkope PVC schuimletters voor binnenreclame en bewegwijzering.

Welk materiaal freesletter je ook kiest, de gefreesde letter is direct uit het gewenste materiaal te frezen. Hierdoor heeft dit type letter een aantrekkelijke prijs een talloze mogelijkheden van toepassing. Behalve de PVC schuimletters, die overigens wel het goedkoopst zijn van de freesletters, zijn alle letters geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Welk type freesletters is geschikt?

Waarvoor kunt u welk type freesletter gebruiken?

Allereerst zijn er de RVS en de geborsteld aluminium reclameletters. Deze letters zijn verkrijgbaar met verschillende mogelijkheden voor de afwerking van de voorzijde. Zo kunt u de geslepen RVS letters bestellen, deze manier van afwerking lijkt voor een deel op de geborsteld aluminium freesletters. Aluminium is echter wat voordeliger dan RVS.

Naast deze 2 typen letters zijn er de acrylaat freesletters en de letters gemaakt van dibond. De acrylaat letters worden gefreesd uit de gewenste kleur acrylaat, hierbij is er de mogelijkheid voor een glanzende of matte afwerking. Het voordeel van dit materiaal is de grote variatie aan kleuren zodat elk logo en tekst in de juiste kleur uitgevoerd kan worden.

De dibond letters hebben vergelijkbare mogelijkheden als de acrylaat letters. De dibond letters hebben aan de voor en achterzijde een gekleurd metalen plaat, in het midden zit een gehard zwart materiaal wat onderdeel uitmaakt van dit sandwichpaneel. De dibond letters zijn iets voordeliger als acrylaat. In tegenstelling tot de acrylaat letters zijn de zijkanten van de dibond letters (deze zijn overigens vaak dun en smal) echter niet volledig in kleur.

Freesletter materialen

De juiste uitstraling met freesletters. Freesletters is een stijlvolle manier van gevelreclame met gevelletters. Gefreesde letters zijn bestelbaar in acrylaat, pvc, aluminium, hout en RVS. Door verschillende diktes, breedtes en kleur wordt elke letter persoonlijk gemaakt. Wilt u een sjieke uitstraling aan uw bedrijfspand geven dan is een RVS of zwarte acrylaat letter geschikt. Heeft u een logo met een wit logo dan is wit acrylaat of wit aluminium erg geschikt. Een houten freesletter kan ook heel toepasselijk zijn voor bedrijven die zich bezighouden in de houtsector of die MVO bezig zijn en dit willen uitstralen naar de buitenwereld. Ontdek de verschillende materialen en vraag een offerte op maat aan.

Wij denken graag met u mee

Stel uw aanvraag via de onderstaande link. Wij nemen contact met u op om u van informatie en/of de juiste en complete prijs te voorzien.

 

Vraag offerte aan