Aluminium gevelletters 3 mm diep

€14.46€90.69

  • Alle kanten doorzichtig
  • Kies maat & lettertype
Selectie wissen

Upload drukbestand (max size 8MB)

Type hier uw druktekst

Montagetekening + afstandhouders

SKU: signnov-12. Categorieën: , .
advies


3 mm diepe aluminium letters. De geslepen aluminium letters zijn een goedkoop alternatief voor RVS letters. De letters hebben een sterk vergelijkbare uitstraling en zijn goedkoper. De voorkant van de aluminium letters hebben een geborstelde look en zoals u wellicht weet kan aluminium ook niet roesten.

De meest standaard lettertypen zijn aan te vinken bij het bestellen, andere lettertypen zijn zonder meerprijs mogelijk op aanvraag. (zie ook de foto met de verschillende lettertypen).

Installatie aluminium letters

De aluminium letters zijn uitgevoerd met gesoldeerde moeren op de achterzijde van de letter. De letters kunnen met de bijbehorende ‘draadstiften’ eenvoudig op de muur bevestigd worden. Voor letterteksten / logo’s kunt u ook direct de draadstiften + montagetekening mee bestellen. De montagetekening kunt u tijdelijk op de wand plakken waar de letters mogen komen, hier op staat aangegeven waar u de draadstiften kunt bevestigen.

Nadat de aluminium reclameletters online besteld zijn…

1. Selecteer de gewenste opties en upload uw logo / tekst om vervolgens de bestelling te plaatsen.

2. Uw bestelling en logo / tekst komt bij ons binnen en wordt bekeken.

3. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op en krijgt u een voorstel voor de kleur en een digitaal voorbeeld van de letters. Na uw bestelling nemen wij de letters NOOIT zonder overleg in productie aangezien uw goedkeuring nodig is voor de kleur en eventuele andere specificaties!

4. Na uw bevestiging worden de letters in productie genomen en vervolgens bij u afgeleverd.

Opties

Schrijf-, schreef- en fantasieletters, aluminium letters met meerdere kleuren (goud, zilver of koper), montage op frame en andere wensen zijn mogelijk omdat we de letters voor u op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op of stuur ons een offerte aanvraag.

Type lamp

RVS letters

Materiaal

RVS

Lettertypen

Academy Engraved, Ad Lib BT, Altast Greeting, American Typewriter, Arial, Arial Black, Bauhaus Heavy, Bernard MT Condensed, Blair MDITC, Broadway Engraved, Brody D, CARNIVALE FREAKSHOW, Casablanca Antique, Compacta Bd BT, Cooper Black Italic, DECORATED 035, Dom Diagonal Bold MT, EASTWOOD, Engravers Old English, Expo, Flamenco, FOLLIES LET PLAIN, FRANKFURTER, Gorilla, HUXLEY VERTICAL, MACHINE BT, Motter Fem D, Myriad, SHORTCUT, Sign Painter, Souvenir, Times New Roman, VIRGINIA PLAIN, Windsor BT

Letterhoogte

13, 17, 21, 25, 29, 33, 37, 40, 45, 5, 50, 9

Reviews


Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Aluminium gevelletters 3 mm diep”