Doosletter – Verlicht randje aan de zijkant

€102.85

  • Kies maat & lettertype
SKU: OCC. Categorieën: , .
advies


Doosletter schijnt naar voren toe en ook een randje aan de zijkant zit ook nog een rand dat doorschijnend is. (zie afbeelding)

Doosletters online bestellen?

Met onze dooslettermachine maken we doosletters en logo’s. Naast het logo zijn ook de letters van reclames uiteenlopend.

Wilt u de scherpste prijs voor uw letters / reclame? Wanneer u een scherpe en complete prijs wilt inclusief de toelichting voor bijvoorbeeld de typen letters en benodigdheden voor installatie kunt u het beste uw aanvraag via het het offerte formulier aan ons stellen. Wij nemen contact met u op voor advies en offerte. 

Installatie doosletters

De benodigde installatiemateriaal zoals de transformator worden standaard met de letters meegeleverd. Installatie van doosletters kan op verschillende manieren. Elke letter heeft stroomvoorziening nodig. Soms kan dit voor elke letter apart door de muur geboord worden (wanneer je aan de achterkant eenvoudig de stroomdraden van elke letter kan oppikken en verbinden).

Wanneer je echter met bijvoorbeeld een stenen muur zit waar je niet meerdere gaten in wilt boren dan kan je de letters ook op een draadkoker monteren. Deze is circa 4 cm hoog en 3 cm diep. Zodoende kunnen de letters op één punt buiten aangesloten worden of binnen met één gat door de muur. 

Opties

Schrijf-, schreef- en fantasieletters, doosletters met meerdere kleuren, montage op frame en andere wensen zijn mogelijk omdat we de letters voor u op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op of stuur ons een offerte aanvraag.

Fabrikant

EP

Kleur

Chroom, Wit

Type lamp

Doosletter

Materiaal

Aluminium

Reviews


Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Doosletter – Verlicht randje aan de zijkant”