P20 LED scherm

€1,210,000.00

  • Alle kanten doorzichtig
  • Kies maat & lettertype
Selectie wissen
SKU: signnov-20. Categorie: .
advies


LED scherm met P20. P20 houdt hierbij in dat de pixels 20 mm uit elkaar staan.

Hoe hoger de dichtheid van de leds hoe hoger de kwaliteit van het LED scherm. Let hierbij op de minimale kijkafstand die aangegeven staat bij de eigenschappen. Als het LED scherm langs de snelweg op een gebouw van bijvoorbeeld 8 meter hoog komt dan zie je het verschil niet tussen een P10 scherm en een P20 scherm. Gezien het prijsverschil kan het P20 hierdoor een betere, economische keuze zijn.

Vind meer informatie over het verschil in kwaliteit en pixels in de algemene beschrijving. Hier kunt u op basis van de toepassingen de juiste kwaliteit schermen selecteren.

Installatie + benodigheden

LED schermen worden opgebouwd uit modules die aan elkaar te koppelen zijn. Wanneer u het gewenste formaat besteld wordt het scherm in losse modules geleverd die eenvoudig zelf aan elkaar te koppelen zijn. Tevens is de prijs van de schermen inclusief de benodigdheden voor de besturing van de schermen.

De schermen worden dus gebruiksklaar aan u geleverd.

Opties

Wanneer het LED scherm ingebouwd wilt hebben in bijvoorbeeld een frame of bord, die bijvoorbeeld direct langs de weg komt, kunt u een offerte aanvragen. In overleg kunnen wij hiervoor een scherpe aanbieding maken van een complete (gelaste) constructie aanbieden.

Type lamp

LED scherm

Materiaal

Kunststof, Metaal

Diepte

8,5 cm

Pixel afstand

20 mm

Pixels p/m2

2500

Beschermingsgraad

IP66

Helderheid

>8000cd/m2

Pixel configuratie

DIP 2R1G1B

Minimale kijkafstand

16 meter

Levensduur LED

> 100000 uur

Maximale wattage

450 Watt

Gemiddelde wattage

150 Watt

Module afmetingen

48 x 48 x 8,5 cm

Reviews


Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “P20 LED scherm”