Over Lichtreclamesite.nl

Lichtreclamesite.nl is onderdeel van Lumined. Lumined is gespecialiseerd in projectverlichting voor bedrijven. De meeste klanten zijn horeca bedrijven, winkels, MKB, kantoren en deels industrie.

Naast de projecten verzorgen we ondernemers en instellingen ook direct van lichtreclame producten zoals lichtbakken, reclamezuilen en doosletters. U kunt er hierbij ook voor kiezen om een lichtbak af te nemen en zelf aan uw gevel te monteren. Zodoende produceren wij deze netjes en leveren we deze bij u af. We leveren onze producten en diensten in Nederland en België.

In onze projecten passen we voornamelijk LED verlichting toe. Vooral bij lichtreclames is LED het type verlichting wat een goede kwaliteit heeft wat betreft de lichtkwaliteit en de levensduur. Hierbij zorgt LED voor een aanzienlijke besparing zorgt op jaarbasis in vergelijking met traditionele manieren van verlichten, ten opzichte van TL verlichting bijvoorbeeld.

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden ook een op de website van Lumined


Lichtreclamesite onderdeel van Lumined


U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)30 – 2593269. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Bedrijfsgegevens

Lumined verlichting
Kernreactorstraat 17
3903 LG Veenendaal

Contactgegevens

Telefoon : +31 (0)30 – 2593269 (van maandag tot en met zaterdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.00)
E-mail : info@lumined.nl
Internet : www.lumined.nl