Reclame letters

Doosletters

Doosletters met LED verlichting? Bekijk alle doosletters met verlichting hier.

Freesletters

Freesletter uit gekleurd acrylaat of geborsteld aluminium. Freesletters in elk materiaal.

RVS letters

RVS letters kopen met geslepen voorzijde of hoogglans RVS voorkant?

Neon letters

Doosletters met opliggende neonreclame of letters die enkel bestaand uit geblazen neon.


Gevelreclame letters en lichtbakken

De meest toegepaste vormen voor gevelreclame zijn lichtbakken en gevelletters. De lichtbakken is over het algemeen een eenvoudiger product om te produceren en daarmee meestal ook voordeliger dan verlichte gevelletters.
De verlichte gevelletters zijn is op dit moment de populairste optie als visueel aantrekkelijke en opvallende gevelreclame, dit geldt voor in de avond en overdag.

Een prijsbewust alternatief dat qua prijs dichter bij de lichtbakken ligt dan de verlichte gevelletters zijn de acrylaat letters zonder verlichting, mogelijk aangevuld met een subtiele LED lichtkoof boven de letters.

Door onze eigen productie van reclames met LED kunnen we snel leveren en scherpe prijzen hanteren. Lassen, zagen en verlichting inbouwen doen we allemaal zelf en hier hebben we dan ook de benodigde machines voor in het beheer.

Duurzame gevelreclame met LED

De gevelreclame met LED is in elke winkelstraat zichtbaar. Waar lichtbakken eerder met TL verlichting werd uitgevoerd en de gevelletters met neon zijn deze producten allemaal vervangen voor LED verlichting.De lichtkwaliteit van LED is krachtig en helder en hiermee erg geschikt voor het verlichten van reclame logo's. Daarbij is het met de speciaal ontwikkelde LED verlichting eenvoudig mogelijk om hoeken en bochten in te richten met verlichting.

De investering wordt door gevelreclame met LED ook aanzienlijk duurzamer. De prijs in vergelijking met neonverlichting in de letters is lager.

Stel uw vraag en/of maak een afspraak

Stel hier uw aanvraag. Wij nemen (telefonisch) contact met u op voor persoonlijk advies en/of een offerte op maat.

Vraag offerte aan